Om oss

Stockholm Kinbaku Studios arrangerar workshops, träffar, fester, shower och privatlektioner. Vår konstform kallas ofta shibari, eller kinbaku, och är en väg, en metod att använda rep för att komma nära andra människor.

Alla träffar och kurser vi arrangerar är öppna för alla. Du hittar våra event i vårt kalendarium här och där kan du också se om det finns specifika krav på förkunskaper. Många event passar utmärkt även för rena nybörjare. Om inget annat sägs i vår beskrivning av kursen eller träffen så är du alltid välkommen utan sällskap eller partner. Om du har några frågor är du alltid välkommen att ta kontakt via mail.

Våra kurser är till för både dig som mest vill binda och dig som mest vill bli bunden. Våra instruktörer har erfarenhet av båda rollerna.

Adress till de platser där vi håller våra event skickas ut till dem som är antagna till respektive tillfälle.  Hör av dig till oss om du är nyfiken på vår verksamhet eller vill anmäla dig till ett specifikt event.

Stockholm Kinbaku Studios grundare arrangerar även repträffar med Peer Rope Stockholm, där lär vi av varandra utan att någon person är utsedd till instruktör.